De Marzocco espressomachine van Latte Heart Coffee & Cakes in Schiedam

La bella Macchina

Ons mooie espresso apparaat is echt het hart van Latte Heart, hier wordt het zwarte goud in de kopjes mee gezet. Voor deze machine van la Marzocco hebben we gekozen omdat hij van uitzonderlijke kwaliteit is en gemaakt is door vakmensen.

Vorig jaar hebben we tijdens onze reis in Florence de fabriek mogen bezoeken en een rondleiding gehad. We hebben hier gezien dat elk schroefje met de hand wordt aangedraaid door deskundige monteurs, waar we zelfs een gratis knuffel van kregen. Een geweldig bedrijf.

Deze machine is een nieuwere versie van de Linea Classic van La Marzocco en ontworpen door Piero Bambi. Alhoewel hij al lang met pensioen is, is hij nog steeds betrokken bij de zaak en zit hij ook nog wel eens aan de tekentafel, zo werd ons verteld bij de rondleiding. Daarom heeft deze machine zijn initialen meegekregen PB. We zijn enorm trots dat we zijn ontwerp in onze zaak hebben staan.

Leuk om te weten is dat de leeuw in het logo tevens de naam is van de fabriek, la Marzocco. Het is ook het symbool van de prachtige stad Florence waar la Marzocco dichtbij gelegen is in het dorpje Scarperia.

 

1 Reactie

  1. oom Bram

    Complimenten voor deze prachtige website, alles wat een klant moet weten vinden we op jullie site, prachtig in een woord. Vanmiddag hoop ik met mijn broers/zussen zwagers en schoonzussen een bezoek te brengen aan Latte heart. Tot vanmiddag.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Caroline Alink en Emma Polak van Latte Heart Coffee & Cakes
Verse koffie bij Latte Heart Coffee Cakes Schiedam
Losse thee bij Latte Heart Coffee Cakes Schiedam
Koffiebar Latte Heart Coffee Cakes Schiedam
Banketbakker Emma van Latte Heart Coffee Cakes Schiedam

Breng gerust je (klein)kinderen mee. We hebben een kinderhoek met speciale “kidsbarista school” voor onze jongste gasten.

Kidsbarista school bij Latte Heart Coffee Cakes Schiedam
Gasten bij Latte Heart Coffee Cakes Schiedam
Caroline Alink en Emma Polak van Latte Heart Coffee & Cakes